Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.6
  • Czystość
    9.7
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

8.0
Paulina, 27-07-2016

Właśnie wróciłam z wakacji w Alabamie. Przy rezerwowaniu zakwaterowania byłam nastawiona bardzo ostrożnie ze względu na brak jakichkolwiek innych informacji na temat tego miejsca w internecie. Jednak po przyjeździe, zostałam pozytywnie zaskoczona. Domek jak i okolica zgodna z opisem. Pokoje czyste i schludne, wszystkie wyposażone w nowe meble i telewizor oraz niezbędny sprzęt kuchenny (czajnik, kubki, talerze, sztućce). W pokoju dostępna jest również łazienka z natryskiem i umywalką, wystarczająca do spełnienia podstawowych potrzeb. W domku dostępna jest również kuchnia, z której można dobrowolnie korzystać. Dużym plusem tego miejsca są przesympatyczni właściciele, którzy bardzo serdecznie witają gości oraz robią wszystko, żeby pobyt u nich był udany.:)

10.0
Anna, 31-07-2016

Bardzo dobrze będę wspominać wakacje w Alabamie. Dom znajduje się w cichej okolicy, faktycznie blisko morza. Wewnątrz czyściutko, pachnąco, przytulnie. Pokój, w którym mieszkałam, widny i przestronny. Tak jak w opisie - wyposażenie nowe. Właściciele bardzo mili i wyrozumiali. Będę polecać moim znajomym.:)

9.4
Patrycja, 31-07-2016

Wszystko w jak najlepszym porządku. Pokoje i okolica zgodne z opisem. Dodatkowym atutem są przemili właściciele służący w każdym momencie pomocą. Polecam

9.8
Ksymena Potocka, 15-08-2016

Nasz rodzinny pobyt w AlabaMie bardzo udany! Okolica spokojna i zgodna z opisem - wszędzie blisko! Pokoje bardzo czyste i przytulne - zgodne ze zdjęciami. W każdym pokoju nowe wygodne wersalki, komoda i telewizor, oraz niezbędny podstawowy sprzęt kuchenny (talerze, sztućce, kubeczki i czajnik bezprzewodowy). W pokoju znajduje się również łazienka z prysznicem i umywalką, toaleta na korytarzu. W domu jest również dostępna kuchnia z której w kazdej chwili można korzystać-ale kto by gotował na wakacjach;) Ogromnym pozytywem są przemili właściciele, którzy służą pomocą i informacjami na temat okolicy, wszelkich atrakcjach i odbywających się akurat letnich imprezach. Nasze dzieci MEGA ZADOWOLONE - a ich opinia dla nas najważniejsza!:) MIEJSCE GODNE POLECENIA!

10.0
Ada / Siedlce, 23-08-2016

Świetne miejsce, blisko do morza. Opis standardu zawarty w ofercie jak najbardziej zgodny z rzeczywistością. Zajmowaliśmy pokój na najwyższej kondygnacji z ogromnym plusem - przynajmniej dla nas - dużym, zadaszonym balkonem, gdzie wieczorem można było obserwować puszczane z plaży lampiony, słuchać szumu morza i tętniącego muzyką w okolicznych pubach i restauracjach miasteczka. Atrakcji całkiem sporo: na niepogodę aquapark, na chłodne wieczory karaoke. No i najważniejsze: czyściuteńkie, pachnące pokoje, przemili gospodarze. Już polecamy Was znajomym. Dziękujemy i pozdrawiamy.

10.0
Iwona, 26-08-2016

Bardzo dobre miejsce do odpoczynku. Cicha okolica, którą wypełnia szum morza. Zajmowałam pokój na pierwszym piętrze. Pokój, jak i cały dom czysty i zadbany. Opis wyposażenia zgodny ze zdjęciami. Obok domu bankomat, sklep i restauracje. Przede wszystkim blisko do morza, niecałe 10 min. spacerkiem! Przemili gospodarze. Dziękuję za super 10 dni i do zobaczenia za rok: -)

9.4
sylwia breysse, 26-08-2016

Zdjęcia są adekwatne z rzeczywistością, nowe wersalki, komody i telewizor. Dużym plusem jest dbałość właścicieli o czystość do tego są bardzo dyskretni, życzliwi i pomocni! Do morza naprawdę blisko, miejsce z pewnością jest godne polecenia! Sylwia B

10.0
Agnieszka Ruta, 29-06-2017

Pobyt w Alabamie bardzo udany. Mieliśmy piękny pokój na parterze, bardzo przestronny, duży plus za balkon który był tylko do naszej dyspozycji. W pensjonacie znajdowało się praktycznie wszystko czego potrzebowaliśmy. Wszystko świeżo odremontowane, wygodne łóżka do tego bardzo czysto. Dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Mieliśmy okazję poznać właścicieli, przesympatyczni ludzie, widać że wkładają dużo pracy i serca aby gościom było wygodnie. Super atmosfera. Szczerze polecam. My zapewne do Alabamy wrócimy.

10.0
Monika P., 01-07-2017

Super miejsce na odpoczynek! Dom w centrum miasteczka, ale w tej spokojnej czesci gdzie ulica nie wyglada jak targowisko. W Alabamie faktycznie jest nowe wyppsazenie wyppsazenie, czystosc na wysokim poziomie, mili wlasciciele, blisko do morza. Parking jest blisko a do tego monitorowany wiec bez stresu nasze Q7 tez odpoczywalo

10.0
Asia i Mateusza, 16-07-2017

Jak najbardziej polecamy! Dom w centrum, lecz w spokojnej części miasta, blisko do morza. Bardzo mili właściciele, którzy dbają o czystość, komfort oraz udany wypoczynek. Pokoje bardzo ładne z nowym wyposażeniem, bardzo czyściutkie. Kuchnia do użytku bardzo dobrze wyposażona. POLECAMY!

10.0
TOMASZ, 03-08-2017

Polecam w 100% pobut w ośrodku Alabama!

10.0
Agnieszka Malec, 06-08-2017

Bardzo polecam pobyt w Alabamie:) przede wszystkim ze względu na przemiły właścicieli, który dbają o komfort przyjezdnych i robią wszystko by goście czuli się jak w domu.:) idealne miejsce by spokojnie odpocząć:) do tego blisko do plaży, wspaniałych restauracji czy stoisk z pamiątkami. Jeśli chodzi o same pokoje, świetnie urządzone, łóżka bardzo wygodne i duży plus, że w każdym pokoju jest łazienka, oraz czajnik, kubki, talerze i sztućce. Wszystko elegancko i z wyczuciem:) Poza tym Pani właścicielka jest tak sympatycza i ciepłą osobą, że to chyba anioł a nie kobieta:) Pozdrawiam serdecznie.

10.0
Agata Kruk, 17-06-2018

Miejsce idealne na wakacje ale nie tylko, poza sezonem też jest super.Bardzo blisko do plaży. Właściciele są przemiłymi ludźmi, dbają o komfort gości oraz czystość.Brak parkingu nie jest przeszkodą, rekompensuje to bliskość plaży i atmosfera tego miejsca.Przy kolejnej wizycie nad morzem na pewno odwiedziny Alabame.

10.0
P., 09-07-2018

Jestem w Alabamie poraz drugi. Musze od razu podzielic sie swoja opinia. Dla tych co szukaja pokoju do wynajecia. Bardzo polecam, z czystym sumieniem. Widac ze wlasciciele wlozyli w ten dom duzo pracy i pieniazkow zeby podniesc standard swojej oferty. Pokoje sa super czyste, dobrze wyposazone i bardzo przytulne. Wszystko gustowne az milo klasc sie spac po calym dniu plazowania. Jak ktos chce milo i za niewielkie pieniazki spedzic wakacje w Ustroniu Morskim to smialo rezerwujcie pokoje w ALABAMIE

9.8
Wiola i Jacek, 10-07-2018

Alabama to miejsce w którym można wypocząć. Polecam w 100000 %:) Przemili właściciele, czysto, pokój z balkonem rewelacja.Wszędzie blisko.Nic tylko odpoczywać w ALABAMIE:)

10.0
Angelika Świętlicka , 30-07-2018

Polecamy! Przemili właściciele! Czyste, zadbane pokoje! Super lokalizacja, blisko morza! Sklep, bankomat na wyciągnięcie ręki. Na pewno wrócimy.

Pogoda

Pogoda Ustronie Morskie na dziś: 12-12-2018

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 2 4 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 1 3 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 1 4 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 2 5 °C